Как функционира?

Kolivtoraraka.com е нов сайт за обяви, разполагащ с над 100 000 превозни средства, публикувани до този момент.

Рекламите ни се обновяват ежедневно и произхождат от наличието на над 2500 дилъри, внимателно подбрани и със седалища на италианска територия. Тези търговци разполагат с около 50% от наличните италиански стоки, използвайки главно новорегистрирани превозни средства.

Сегашната италианска икономическа ситуация, довежда до спад в търсенето от страна на местните потребители, което от своя страна води до значително намаляване на стойността на превозните средства.

Това прави италианските автомобили на втора ръка още по-атрактивни за купувачите извън страната, особено в България.

 

Вие сте частен купувач?

Търсене на желания от Вас автомобил

Можете да търсите желаното от Вас превозно средство, с помощта на една от многото функции за търсене.

Поискайте информация за превозното средство и управлението на преговорите

Можете да се свържете директно с италианския търговец, безплатно и без каквото и да е задължение, като използвате формата за заявка наличен при детайлите на превозното средство. Ако решите закупите продукта, този метод ще Ви гарантира икономичност, но ще трябва да организирате заедно с италианския търговец процедурата за вноса в България на превозното средство.
Италианският търговец ще ви осигури най-доброто решение за застраховка, която да ви гарантира спокойствие по време на покупката и последващата употреба на превозното средство.

или

Можете да поискате оферта за медиация, безплатно и без задължение, от страна на местен професионалист, който вече работи с внос-износ на превозни средства с Италия. Това ще Ви позволи да имате местен представител на български език, който може да управлява, в пълна сигурност цялата практика на медиация, преговори и внос на ново Ви превозно средство.

Завършете сделката

Подкарайте новото си превозно средство, спокойни и сигурни, че сте извършили една страхотна сделка!

 

Вие сте търговец, пребиваващ в България?

Kolivtoraraka.com Ви предлага възможност да осъществите контакт с местните частни купувачи, които се интересуват от закупуването на кола от Италия.

Kolivtoraraka.com избира най-добрите български вносителите, за да осигури добро обслужване на купувача и оптимизиране на разходите му.

Kolivtoraraka.com ви дава достъп до наличните превозно средство чрез защитена зона от парола, за да виждате продажната цена на частните търговци.

Като търговец можете да се абонирате на сайта Kolivtoraraka.com за да се възползвате незабавно от тези услуги, без никакви разходи..

 

 

Кои сме ние?

Kolivtoraraka.com е инициатива на GestionaleAuto.com ООД, водеща софтуерна къща в Италия в областта на поставяне на класифицирани реклами от 2004, фокусирана върху развитието на иновативни информационни решения, мулти-платформа и многоканално управление на онлайн реклами,особено в автомобилната индустрия.

Целта на Kolivtoraraka.com е да се създадете прост, ефективен и безопасен сайт, чрез които да се позволи на италианските търговци да публикуват онлайн техният значителен списък от превозни средства на втора ръка (хиляди, избрани автомобили от всякакви марки), и да го популяризира директно на българския пазар.

 

GestionaleAuto.com s.r.l.
Централно седалище: Viale Asiago 113 – 36061 Bassano del Grappa (VI) Italia
Номер по ДДС: 05526340962
Акционерен капитал: 300.000 EUR